Tarjoamme Pro -tason ripsienpidennyspalvelut vahvalla ammattitaidolla sekä laatutakuulla!


Mitä ovat ripsienpidennykset? 

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan yksittäisiä ripsikuituja tai viuhkoja, joiden avulla saadaan luotua näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Kuidut kiinnitetään ripsienpidennyksille tarkoitetulla liimalla. Ripsienpidennyksistä tehdään asiakkaan ripset ja toiveet huomioiden luonnolliset tai näyttävän tuuheat, tai jotain tältä väliltä. Meiltä löytyy myös useita kaarevuuksia, joten myös esimerkiksi kaarevuutta voidaan lisätä. Meidän liikkeessämme ripset suunnitellaan aina silmän muodon, kasvojen piirteiden sekä ripsien kasvusuuntien mukaisesti. 

Normaalisti ihmisillä on noin 50-200 ripseä per silmä, joten lopputuloksissa voi olla paljon eroja riippuen asiakkaasta. Luonnonripsien normaali elinkaari on 4-12 viikkoa. Kun luonnonripsen kasvukausi päättyy ja se ns. "kuolee", se tippuu pois. Uusi ripsi on jo alkanut kasvaa ja korvaa tippuneen ripsen. Tyypillisesti ihmiseltä tippuu 1-5 ripseä päivän aikana riippuen henkilökohtaisesta kasvusyklistä.

Ripsienpidennysten ja samalla myös omien ripsien tippuminen on helpommin huomattavissa kuin luonnonripsien tippuminen,  koska ripsikuidut ovat näkyvämmät ja täten helppo huomata.  Kannattaa muistaa, että ripsiä irtoaa joka päivä sekä ilman pidennyksiä että pidennysten kanssa! Pidennykset laitetaan niihin ripsiin, joiden kasvukausi on keskivaiheilla, jotta niistä voi nauttia pidempään kuitenkin siten, että lyhyimmät ripset jätetään rauhaan, jotta niiden kasvu ei häiriintyisi. Pidennykset tippuvat pois luonnonripsien mukana, kun niiden kasvukausi päättyy. Jo ensimmäisen viikon, tai päivän aikana muutamat pidennykset saattavat tippua pois, ja tämä on aivan normaalia.


ERILAISET RIPSITYYLIT

VOLYYMIRIPSET

Uudet 2,5h-3h, huolto 1,5-2h)

Volyymiripsien menetelmä perustuu siihen, että yhteen ripseen liimataan useampi ohut ja kevyt ripsikuitu viuhkan muodossa. Menetelmä ei rasita omia ripsiä silloin, kuin jokainen viuhka on tehty asiakkaan omia ripsiä ajatellen, eli tehty sopivan kokoisia viuhkoja per ripsi. Oikeaoppiset volyymiripsiviuhkat ovat symmetriset ja ilmavan pehmeät. Volyymiripsikuituja liimataan 2-6kpl riippuen ripsilaadusta, toivotusta lopputuloksesta sekä huomioiden, etteivät ne vahingoita asiakkaan omia ripsiä.

Volyymiripsistä voidaan saada näyttävämmät kuin klassisista, mutta volyymeillakin on todella hyvin toteutettavissa luonnolliset ripsityylit. Yleinen harhaluulo, että volyymit olisivat aina todella tuuheat, on aivan väärä. Volyymiripset ovat myös oiva vaihtoehto, jos asiakkaan omat ripset ovat harvat - viuhka tuo harvempaan ripsirajaan tuuhennosta sekä täyttöä, toisin kuin klassisset ripsienpidennykset.

Pro-tason teknikko hallitsee useita ripsityylejä sekä tekniikoita, ja osaamme aina suositella sinulle parhaiten sopivaa sekä turvallista lopputulosta. Lopputulos voi olla esim. Hollywood viuhkoilla toteutettu todella tumma ja intensiivinen, tai luonnollisempi ja erotellumpi. Eri pituuksia yhdistelemällä saadaan myös aikaan rikotumpaa ilmettä, eli ns. "Kardashian" -ripsityyliä. Ripsien asetteluilla ja oikein kaarevuuksien valinnoilla voidaan myös vaikuttaa silmien epäsymmetrisyyden tasaamiseen, tai vaikkapa luoda silmiä isontava look.

Käytettävissä olevat kaarevuudet: B, C, CC, D, L, LC
Käytettävissä olevat pituudet: 4-16mm

Yleisin huoltoväli on 3-4 viikkoa

KLASSISET RIPSET

(Uudet 2h, huolto 1-1,5h)

Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan vain yksi ripsikuitu. Myös klassisilla ripsillä voidaan luoda erilaisia tyylejä, mutta esimerkiksi volyymeihin verrattuna klassisilla ripsillä saadaan enemmän ripsivärimäisempi, eritellympi tai ns. "tähtimäisempi" look.

Käytettävissä olevat kaarevuudet: C, D

Käytettävissä olevat pituudet: 5-14mm

Yleisin huoltoväli on 3-4 viikkoa

HYBRIDIRIPSET

(Uudet 2,5h-3h, huolto 1,5-2h)

Hybridiripset tehdään sekoittamalla volyymiripsiä sekä klassisia kuituja, jolloin saadaan luotua "tähtisilmäefekti". Hybridiripsissä käytetään päänsääntöisesti hieman enemmän volyymiviuhkoja kuin klassisia kuituja. 


Varatun ajan peruminen: Peruutukset tulee aina tehdä 48h ennen varauksen alkua, muussa tapauksessa perimme hoidon hinnan kokonaisuudessaan. Ylläpitovahvistuksilla (pigmentoinnit) on 3 päivän peruutusehto. Pigmentointisopimukseen sekä hintaan kuuluu yksi vahvistuskerta. Vahvistusajan voi peruuttaa 3 päivää ennen sovittua vahvistusta, ja sen voi vain kerran vaihtaa ilmaiseksi. Mikäli ajan peruutus tehdään myöhemmin, peritään ehostuksesta puolet normaaliehostuksen hinnasta. Mikäli aikaa ei peruuteta, menettää ilmaisen ehostuskäynnin kokonaan. Maksutapana vain korttimaksut!

Kotihoito-ohjeet

 • Vältä ensimmäiset 24 tuntia ripsien kastelua, saunaa, uimista ja höyryä
 • Ripsien päivittäinen pesu öljyttömällä, ripsienpidennyksille tarkoitetulla puhdistustuotteella. Saatavilla meiltä.
 • Vältä silmien hankausta, hieromista ja ylimääräistä kosketusta
 • Ei kulmien tai silmien kestovärjäystä 2-3 päivää ennen käsittelyä
 • Vältä ripsiväriä ja mielellään muuta silmämeikkiä

Mahdollisia syitä, miksi pidennykset eivät pysy

 • Huono pesu/kotihoito
 • Öljyä sisältävät ihonhoito- tai puhdistustuotteet
 • Kesällä pysyvyys voi olla heikompaa mm. hikoilun, uinnin ja saunomisen vuoksi
 • Jotkut lääkkeet, antibiootit, sairaudet (kilpirauhassairaudet, kalaöljykapselit, silmätipat)
 • Ripsivärin/meikin käyttö
 • Hankaus, kyyneleet
 • Hormonit (raskaus, imetys, e-pillerit, stressi)
 • Nukkuminen vatsallaan
 • Lasimainen ripsi tai rasvainen ihotyyppi
 • Luonnonripsen kasvun nopeus
 • Huono/vanhentunut liima, huono/väärä/hidas asennustekniikka
 • Asennusolosuhteet (lämpötila, ilmankosteus)


Muuta huomoitavaa

 • Ripsienpidennysten ei kuulu tuntua juuri millekään, eli ne eivät saa sattua, kutittaa, pistellä tai kirvellä! Harjan kuulu kulkea sujuvasti ripsien läpi niitä harjatessa. Jos näin ei ole, ota välittömästi yhteyttä teknikkoosi!
 • Ripsienpidennyksiä ei voi laittaa, mikäli sinulla on silmätulehdus tai allergian oireita silmissä. Mikäli et ole varma, voiko sinulle laittaa pidennyksiä, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.
 • Emme suosittele ripsienpidennyksiä akrylaattiallergisille, kemoterapiassa käyville tai muille, joilla on runsasta karvanlähtöä aiheuttavia sairauksia
 • Atoopikoille, psoriasis- ja ekseemapotilaille suosittelemme allergiatestin ottamista studiossa ennen ripsienpidennysten asentamista. Ripsienpidennykset voidaan laittaa vain silloin, kun tauti ei oireile aktiivisesti. Myos moniallergikoille suosittelemme allergiatestiä ennen ripsien asennusta.
 • Mikäli epäilet ripsienpidennysten aiheuttavan allergiaa, tai olet aikaisemmin saanut allergisen reaktion tai muita oireita ripsienpidennyksistä, suosittelemme allergiatestin tekemistä. Allergiatestissä liimataan muutamia yksittäisiä kuituja siten, että tulos on mahdollisimman huomaamaton. Allergiatestin voi tehdä noin viikko ennen varsinaista ripsienpidennysten laittoa.
 • Ripsienpidennyksillä on 7vrk takuu, jos ripsiä tippuu yli 50% tai ripsissä on jotain muuta huomautettavaa. Ota siis välittömästi yhteyttä, kuitenkin max 7vrk kuluessa laitosta, jotta takuuehdot täyttyvät! 
 • Kotihoito-ohjeiden ja asianmukaisten puhdistustuotteiden käyttäminen on ehdoton takuun voimassaololle! Emme hyväksy reklamaatioita, joissa puhdistustuotteet eivät ole ripsienpidennyksille tarkoitetut. Varaamalla ajan hyväksyt ehdot!


 • Takuuehdot: Olet ilmoittanut reklamaatiosta laittajalle heti tai viimeistään 7vrk laitosta, että ripset eivät pysy normaalisti tai niissä on muuta huomautettavaa.
 • Olet puhdistanut ennen tuloa ripset kaikista meikki- ja voidejäämistä
 • Et ole raskaana, ja imetyksestä on kulunut vähintään 3kk
 • Ripsien asianmukainen kotihoito; 24h aikana laitosta ripset ei ole kastuneet, et ole ollut uimassa tai kylpylässä, et ole saunonut, et ole liikkunut sateessa ripsiä suojaamatta tai harrastanut hikiliikuntaa, et ole itkenyt tai muulla tavoin kastellut ripsiä runsaalla nestemäärällä, et ole laittanut öljyä sisältävää silmänympärysvoidetta tai meikkiä
 • Et Omega3 tai muuta rasvaravintolisää
 • Mikäli ripset kastuvat laiton aikana laittajasta riippumattomista syistä, tarkastellaan takuuehtoja tapauskohtaisesti