Meikkaukset
Tarvitsetko tärkeään tilaisuuteen sinun näköisen, ja ennen kaikkea kestävän meikin?

HUOM! Vuoden 2021 häämeikkauksia otetaan NYT vastaan! Tiedustelut civillicandy@gmail.com tai somekanavien kautta yksityisviestillä!

Meikkaukset


Onko juhlat tulossa ja tarvitset apua meikkauksessa?

Tarjoamme studiollamme ammattitaitoisia, uniikkeja ja kestäviä meikkauspalveluita. Teemme niin iltameikit, päivämeikit, kuvausmeikit sekä tietenkin ne tärkeimmät, eli häämeikit! Toteutamme ja suunnittelemme meikkaukset aina asiakkaan toiveiden mukaisesti huomioiden kokonaisuuden asusta kampaukseen ja asiakkaan kasvonpiirteisiin. 

Meiltä löytyy laaja valikoima meikkejä jokaiseen tilanteeseen. Olemme tehneet laajaa tutkimustyötä löytääksemme eri merkkien parhaat palat kestäviin ja laadukkaisiin meikkauksiin. Myös meikkauspalveluissamme on taattu laatutakuu! 


Tietoa meikkauksista

Koemeikki

Jos haluat varmistua esim. juhlameikin lopputuloksesta, voit halutessasi varata erillisen koemeikin, jolla varmistamme toiveidesi toteutumisen. Koemeikkiin varataan aikaa n. 60min. Häämeikin yhteydessä tehtävään koemeikkiin taas varataan hieman enemmän aikaa, n. 90min ja se sisältyy häämeikin hintaan. Tunnin koemeikissa ei yleensä tehdä meikkiä alusta loppuun, vaan panostetaan huolella asiakkaan kannalta tärkeimpiin alueisiin, kuten silmä- /huulimeikki sekä valitaan sopivat pohjustustuotteet.

Päivämeikki

Päivämeikkiin kuluu aikaa noin 60 minuuttia, ja päivämeikki toteutetaan asiakkaan toiveita kuunnellen. Meikkiä valitessa otetaan huomioon asiakkaan ikä, persoona, tyyli sekä vaatteet. Pyrimme aina kokonaisvaltaiseen arviointiin. Päivämeikin on tarkoitus sopia sekä arkeen että vaikkapa työhaastatteluun, joten lopputulos vastaa yleensä kevyttä ja raikasta ilmettä.

Ilta- ja juhlameikki

Juhla- ja iltameikki ei aina automaattisesti tarkoita todella paksua meikkikerrosta ja räikeitä sävyjä, vaan myös iltameikissä kuunnellaan asiakkaan toiveet sekä käydään läpi juhla-asu sekä kampaus. Iltameikki voidaan toteuttaa todella hienostuneeseen tyyliin ja maltillisesti tai vaihtoehtoisesti voidaan luoda todella näyttävä meikki omia kasvojen piirteitä korostavia varjostuksia sekä korostuksia käyttäen. Tähän voi aina halutessaan lisätä räväkät huulet, näyttävät silmämeikit irtoripsillä tai ihan mitä vain kaiken tämän väliltä!

Häämeikki

Häämeikki on yleensä elämän tärkein meikki, ja siihen tulee panostaa huolella, ja tässä meikissä korostuu juuri itselleen sopivan meikkaajan tärkeys. Häämeikissä yleisimpiä toiveita on tietenkin sen kestävyys, kuvauksellisuus sekä tyylikkyys ja kaunis lopputulos. Täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi hintaan sisällytetään 90 minuutin pituinen koemeikki. Itse häämeikkiin varataan aikaa reilusti, eli 120 minuuttia. Koemeikissä käydään asiakkaan kanssa läpi hänen toiveensa häämeikin osalta. Asiakkaan on tärkeä kertoa tulevasta hääpuvusta, kampauksesta sekä olisi hyvä esittää mahdollisia kuvia puvusta ja miellyttävistä meikeistä, jotta osaamme ottaa nämä huomioon häämeikkiä suunnitellessa. Koemeikin yhteydessä tutustutaan myös asiakkaan ihotyyppiin, jotta pystytään takaamaan mahdollisimman kestävä ja laadukas meikki omalle ihotyypille sopivilla tuotteilla.

Koemeikin yhteydessä morsiamelle valitaan meikkivoide, puuteri, korostus- ja varjostusvärit sekä poskipuna.


Meikit hääseurueille, kaasoille sekä meikkauspalvelut erilaisiin tapahtumiin


Meidät voi myös kutsua paikan päälle suoraan tapahtumapaikalle. Pystymme räätälöimään uniikkien tarpeiden ja tilaisuuksien pohjalta meikkauspalvelut ryhmille. 


Kysy erikseen ryhmälle räätälöityä pakettia sähköpostitse civillicandy@gmail.com!