Lash & Brow Lift
Ripsien kestotaivutus & kulmien laminointi


Mitä Lash Lift on?

(Hoidon kesto n. 1h)

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, kaarevat, helppohoitoiset ja pidemmältä näyttävät ripset ilman pidennyksiä tai liimoja.

Käsittelyn aikana ripsen tyviosa taivutetaan hellävaraisesti silikonimuottien avulla, jotka valitaan paikan päällä oman ripsen pituuden mukaan. Näin ripsistä saadaan halutun kaarevat ja pidemmän näköiset. Taivutus tulee voimakkaammin esille ripsien juuriin ja pehmeämpi kaarevuus kokoripsiin, sekä ulkonurkkiin.

Kestotaivutus ei vaadi huoltokierrettä, sillä sen vaikutus katoaa hiljalleen omien ripsien uusiutuessa ja kasvaessa. Taivutus kestää ripsissä n. 2-3 kuukautta, jonka jälkeen taivutuksen voi halutessaan uusia. Hoidon hintaan sisältyy aina myös ripsien kestovärjäys, sekä lopuksi hoitoseerumi, joka vahvistaa ripsiäsi antaen niille kiiltoa ja voimaa. Kaikki hoidossa käytettävät tuotteet ovat vegaanisia.

Lash Lift on hellävaraisempi tapa taivuttaa ripsiä kuin niiden jokapäiväinen mekaaninen taivutus. 


Mitä Brow Lift on?

(Hoidon kesto n. 1h)

Kulmakarvojen laminointi eli Brow Lift on palvelu, jonka avulla saat näyttävät, tuuheamman oloiset sekä kauniisti muotoillut kulmat. Kulmien laminoinnissa käsittelemme kulmasi taivutusaineella sekä kiinnitysaineella. Hoitoon sisältyy myös kestovärjäys sekä kulmien muotoilu ja lopuksi kulmakarvoja boostaava hoitoseerumi. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin halutussa muodossa ja ovat helposti harjattavissa haluttuun suuntaan tai asentoon. Hoidon avulla kulmakarvat näyttävät pitkään huolitellun näköisinä. Kulmien laminointi kestää noin 4-8 viikkoa riippuen oman karvan kasvutahdista. Laminointi siis kuluu hiljalleen pois ja sen voi halutessaan uusia 8 viikon välein.

Kulmien laminointi tekee karvoista huokoisemmat, jonka vuoksi kestoväri tarttuu niihin normaalia vahvemmin. Tämän vuoksi kulmasi saattavat olla aavistuksen tummemmat 1-2 päivää laitosta, kunnes peset kulmasi käsittelyn jälkeen (24h). Kulmien kestoväri on hyvä uusia 3 viikkoa laitosta. 

Lash Lift sopii sinulle, jos:

 • Omat luonnolliset ripsesi voisivat mielestäsi olla pidemmät ja tuuheammat
 • Haluat ripsistäsi kaarevammat tai ripset kasvatat alaspäin, tai eri suuntiin
 • Et pidä ripsivärin käytöstä tai haluat niihin lisää "volyymia"
 • Olet harkitsemassa ripsienpidennyksistä luopumista tai olet allergisoitunut ripsiliimalle

Brow Lift sopii sinulle, jos:

 • Omat luonnolliset kulmakarvasi eivät ole mielestäsi riittävän tuuheat tai symmetriset
 • Haluat kulmistasi näyttävät ja kauniisti muotoillut
 • Et halua pigmentointia, mutta siistit ja helppohoitoiset kulmakarvat

Kontraindikaatiot eli esteet hoidolle

 • Allergiset reaktiot ovat äärimmäisen harvinaisia, mutta on kuitenkin mahdollista, että silmäluomien iho saattaa reagoida kestotaivutusaineisiin punoittamalla tai kutisemalla. Kosmetiikka-allergisille asiakkaille tulee tehdä allergiatesti ennen palvelun tekoa. HUOM! Virallisen allergiatestin suorittaa vain lääkäri.
 • Raskaus ja imetys, ripset eivät hormonien vuoksi välttämättä taivu toivotulla tavalla
 • Alopecia
 • Silmätulehdus
 • Sytostaatti- ja sädehoidot
 • Trichotillomania, eli pakonomaisesta ripsien, hiusten- ja kulmakarvojen nyppimisestä kärsivä ihminen. Ei voida tehdä kestotaivutusta.
 • Ikäraja ripsien kestotaivutukselle on 18 vuottaVaratun ajan peruminen: Peruutukset tulee aina tehdä 48h ennen varauksen alkua, muussa tapauksessa perimme hoidon hinnan kokonaisuudessaan. Ylläpitovahvistuksilla (pigmentoinnit) on 3 päivän peruutusehto. Pigmentointisopimukseen sekä hintaan kuuluu yksi vahvistuskerta. Vahvistusajan voi peruuttaa 3 päivää ennen sovittua vahvistusta, ja sen voi vain kerran vaihtaa ilmaiseksi. Mikäli ajan peruutus tehdään myöhemmin, peritään ehostuksesta puolet normaaliehostuksen hinnasta. Mikäli aikaa ei peruuteta, menettää ilmaisen ehostuskäynnin kokonaan. Maksutapana vain korttimaksut!