Mitä jos antaisit ammattilaisen tuoda sinun parhaat puolesi esiin?


Mitä kestopigmentointi on?

Kestopigmentointi on huoleton, helppo ja pitkäaikainen tapa tuoda esiin omien kasvojen parhaat piirteet korostamalla silmiä, huulia tai kulmakarvoja. Sitä voi kutsua kevyeksi tatuoinniksi, mutta sitä ei tehdä yhtä syvälle ihoon kuten tavallisia tatuointeja.

Pigmentoinnit pysyvät iholla 1-5 vuotta riippuen ihotyypistä ja elämänlaadusta, sekä pigmentoinnin hoidosta. Pigmentointi on helppo uusia sen haalistuessa. Pigmentoinnit suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan omien mieltymysten, hiusvärin, ihonvärin ja kasvonpiirteiden mukaisesti.


Pigmentointivaihtoehdot


Puuterikulmat

Puuterikulmat toteutetaan pigmentointikoneella käyttäen asiakkaalle soveltuvia värimixejä, jotka katsotaan aina yksilöllisesti paikan päällä huomioiden asiakkaan mieltymykset, hiusten väri sekä ihon väri. Tämä tekniikka sopii kaikille, sillä tällä voidaan luoda todella pehmeät ja luonnolliset kulmat tai sitten hyvinkin vahvat ja meikatut kulmat. Häivytystä voidaan hyödyntää kulmissa asiakkaan toiveiden mukaan.

Huulten kestopigmentointi

Huulten pigmentointi tehdään pigmentointikoneella, jossa huulten rajoja sekä huulia työstetään niitä pigmentointiväreillä. Konsultaatiossa arvioidaan, mikä sopii asiakkaiden tarpeisiin parhaiten - pelkkä rajaus häivytyksellä vai olisiko tarpeellista häivyttää väriä ombré -tekniikkaa käyttäen. Huulten pigmentoinnilla voidaan luoda todella huoliteltu ja kaunis lopputulos myös luonnollisia sävyjä käyttäen. Huulia pigmentoimalla voidaan korjata sävyä, symmetriaa tai luoda meikkimäinen look.

Silmien kestopigmentointi, klassinen rajaus/häivytystekniikka/

ripsityvi

Klassinen silmienrajaus tehdään pigmentointikoneella, jossa asiakkaan ripsirajaan muotoillaan hänen silmiin ja mieltymyksiin sopiva kestorajaus. Pigmentoinnin voi tehdä myös aivan ripsityveen, jolloin ripset näyttävät tuuheammilta ja silmien luonnollinen muoto korostuu. Tämän hoidon avulla rajaus ei tuhriinnu päivän mittaan.

Kestopigmentoimalla tehty rajaus häivytyksellä on pehmeämpi ja luonnollisempi rajaus verrattuna tavalliseen eyelineriin. Tällä ns. ombré/pikselitekniikalla jäljestä saadaan häivytetty ja rajauksen ulkoreunoista saadaan pehmeämmät. 

Ennen pigmentoinnin aloittamista aloitetaan aina ensin geelimäisellä pintapuudutteella, jonka ansiosta toimenpide on yleensä kivuton tai ainakin lähes kivuton. Käyttämämme pigmentit ovat 100% mustia ja turvallisia. Rajauksen paraneminen vie yleensä vain max 2 viikkoa. Silmien alueella voi esiintyä turvotusta seuraavat 1-2 päivää, mutta toki tämä on yksilöllistä. Silmienrajauspigmentointien kotihoito on todella helppoa ja paraneminen äärimmäisen nopeaa.


Mitä Microblading on?

Microblading on myös pigmentoimista, mutta tarkemmin se tarkoittaa ns. "karvatekniikkaa", jolla saadaan todella luonnollisen näköinen lopputulos. Toimenpiteessä iholle pigmentoidaan yksittäisiä ohuita "karvoja". Karvat pyritään pigmentoimaan omien karvojen kasvusuunnan mukaisesti, jotta tuloksesta tulisi luonnolisempi. Tekniikalla voi helposti täydentää myös ennestään tuuheita kulmia.

Microbladingin alkulaitto sisältää hoitovoiteen sekä 1 vahvistuskerran 4-6 viikkoa alkulaitosta. Pysyvyys on noin 12kk - 3 vuotta täysin ihotyypistä ja kotihoidosta riippuen.


TYÖNÄYTTEITÄ - PÄIVITÄMME AKTIIVISESTI SOSIAALISTA MEDIAA, JA LISÄÄ TÖITÄMME NÄETKIN FACEBOOKISTA SEKÄ INSTAGRAMISTA.


Alkulaiton yhteydessä hintaan ja sopimukseen kuuluu 1 vahvistuskerta. Vahvistusajan voi peruuttaa 3 päivää ennen sovittua vahvistusta, ja sen voi vain kerran vaihtaa ilmaiseksi. Mikäli ajan peruutus tehdään myöhemmin, peritään ehostuksesta puolet normaaliehostuksen hinnasta (kts. hinnasto). Mikäli aikaa ei peruuteta, menettää ilmaisen ehostuskäynnin kokonaan. Mikäli asiakas ei itse varaa hintaan kuuluvaa vahvistusaikaa 4-6 kuluttua alkulaitosta, joutu asiakas maksamaan hinnaston mukaisen vahvistumaksun. Maksutapana vain korttimaksut!

Ennen toimenpidettä

 • Ei kulmien vahausta tai sokerointia 2-3 päivää ennen pigmentointia
 • Ei alkoholia tai huumausaineita
 • Ei kulmien tai silmien kestovärjäystä 2-3 päivää ennen käsittelyä
 • Ei kosmeettista valkaisukäsittelyä

Ensimmäinen kestopigmentointi

Kestopigmentointiaikaan kuuluu muotoilu, itse toimenpide, jälkihoito sekä tarvittaessa lisäehostus n. 4-6 viikon kuluttua alkulaitosta. Kestopigmentointiin varataan aikaa 1-3 tuntia. Pigmentointien värit, sävyt ja mallit suunnitellaan huolella asiakkaan kasvojen piirteisiin sopiviksi. Suunnittelu tehdään paikan päällä yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakkaan toiveita kunnioittaen. Käsiteltävä alue puudutetaan ennen pigmentoinnin aloittamista, jotta käsittely olisi mahdollisimman kivutonta ja mukavaa asiakkaalle. Puudutteet ovat geelimäisiä reseptivapaita pintapuudutteita. Käsittelyssä väriaine viedään ihon epidermiskerrokseen pigmentointineulalla.

Kestopigmentoinnit pysyvät ihossa 2-5 vuotta ja haalistuvat pikkuhiljaa ihon uusiutumisen myötä

Pigmentoinnin jälkeen

 • Vältä rasvaisia voiteita, ripsiväriä ja huulipunaa käsitellyillä alueilla 4-7 päivää
 • Vältä urheilua ja hikoilua 4-7 päivää
 • Ei saunaa 28 päivään, ei uimista 14 päivään
 • Ei aurinkoa tai solariumia 8-10 päivään (UV-säteily voi muuttaa värisävyä)
 • Vältä piilolinssien käyttöä viikko eyeliner -kestopigmentoinnin jälkeen
 • Huulien kestopigmentointi voi laukaista huuliherpeksen, joten oireiden ilmaantuessa käytä välittömästi Zoviraksia tai muuta vastaavaa voidetta/lääkitystä.

Pigmentoinnin kotihoito

Pigmentoinnin tulos näyttää 5-7 päivän ajan lopputulosta tummemmalta, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa hilseilemällä kuolleen ihosolukon mukana. 

Silmienrajausten yhteydessä saattaa esiintyä turvotusta, joka kestää 1-2 päivää. Silmäluomien turvotusta voi vähentää esimerkiksi hautomalla luomia kylmällä, kuten kylmämaskilla 2-3 kertaa päivässä enintään 5 minuuttia kerrallaan. 

Kestopigmentoinnin jälkeen ei voi luovuttaa verta 4 kuukauteen. 

Käytä pigmentoidulla alueella vain meidän antamaa hoitovoidetta!

Ohjeita noudattamalla ihon paraneminen on nopeampaa, vältät mahdolliset infektiot ja lopullinen väritulos on tavoitteiden mukainen. Ongelmien tai kysymysten ilmaantuessa älä epäröi ottaa yhteyttä!

Kontraindikaatiot eli esteet pigmentoinnille

 • Kestopigmentointien ikäraja on 18 vuotta
 • Raskaus & imetys (Myös 3kk synnytyksen jälkeen & imetyksen aikana)
 • Herpes (huulipigmentoinnit), jos olet sairastanut herpeksen, tulisi ennen pigmentointia käyttää lääkärin määräämää estolääkitystä
 • Kuukautiset (asiakas voi olla kuukautisten aikaan kipuherkempi)
 • Kuume tai palelu
 • Krooninen sairaus, vain lääkärin luvalla! Diabetes, syöpä, rythmihäiriöt, maksasairaus, munuaissairaus,
 • Jatkuva lääkekuuri tai lääkehoito, ainoastaan lääkärin luvalla
 • Peniciliinin käyttö (heikentää pigmentin tarttumista ihoon)
 • Viruksen tai bakteerin aiheuttama infektio (influenssa, hepatiitti B, AIDS, tuberkuloosi)
 • Verenohennuslääkkeet tai verenvuototauti
 • Ruusufinni, syntymämerkki tai hemangioma käsiteltävällä alueella
 • Tulehtunut iho, akne, kysta, ruusufinni tai ihottuma, tai mustelma käsiteltävällä alueella
 • Alle 1,5v sädehoidosta
 • Alle 2 kk kulmien laserkäsittelystä
 • Huultentäyte (3kk täytteen laitosta alue voidaan pigmentoida)
 • Halkeilevat huulet (huulipigmentoinnit)
 • Turvotus tai mustelmat käsiteltävällä alueella
 • Ripsienpidennykset silmäluomien pigmentoinnissa

Muuta huomioitavaa

 • Ole tietoinen paranemisvaiheesta - Paranemisprosessi voidaan jakaa kolmeen eri vaiheeseen; 1. ihon pintakerroksen parantuminen, 2. kuolleen ihon kuoriutuminen (ihoon syntyy mahdollisesti rupea tai hilseilyä), 3. pigmentin väheneminen. 
 • Pigmentoinnin jälkeinen tulos ei välttämättä ole lopullinen - seuraavat kaksi päivää pigmentti on kaikista tummimmillaan, joten älä säikähdä. Kulmien lopullinen väri ei tule muuttumaan tummemmaksi. Väripigmentti voi haalistua toimenpiteen jälkeen kulmien parantuessa. Hinta sisältää tarvittaessa kulmien vahvistuksen 4-6 viikon kuluttua ensimmäisestä käynnistä.
 • Toimenpiteen jälkeen pigmentointi on asiakkaan vastuulla. Ajan varattuasi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja valmistautumis- ja jälkihoito-ohjeita. Allekirjoitat käynnilläsi myös vastuuvapautus- ja mikropigmentointisopimuslomakkeen. 
 • Pigmentoinnin hoito- sekä takuuasiat - Noudattamalla saamiasi hoito-ohjeita pienennät merkittävästi pigmentoinnin ottamiseen liittyviä riskejä sekä esteettisiä vikoja. Pigmentointien takuuseen ei kuulu sellaiset aiheutuneet vahingot, jossa pigmenttiä on irronnut ihosta mekaanisen rasituksen johdosta, kuten liiallisesta hien erityksestä, liikunnasta tai saunomisesta. Pigmentoinnin takuun piiriin ei myöskään kuulu pigmentoinnin normaali ikääntyminen tai UV-säteilylle altistuminen, jotka molemmat aiheuttavat pigmentoinnin haalistumista. Näiden hoito-ohjeiden laiminlyöminen näkyy ammattilaiselle välittömästi ja tällaisiin tapauksiin ei myönnetä takuukorjausta vaan asiakas kustantaa itse korjauksen hinnastomme mukaisesti. Pigmentointiin ei saa käyttää minkäänlaista muuta hoitovoidetta, kuin meidän antamaamme. Mikäli asiakas ei käynnillään varaa vahvistusaikaa, tulee hänen itse huolehtia vahvistuskäynnistään, joka on tehtävä 4-6 viikon kuluttua alkulaitosta, tai muutoin vahvistuksesta joudutaan veloittamaan hinnaston mukainen maksu.  Maksutapana vain korttimaksut! Pigmentoija ei ole vastuussa jälkihoidossa aiheutuneista komplikaatioista, kuten tulehduksesta, väriallergiasta tms. Pigmentoija ei myöskään ole vastuussa ihoon syntyneistä muutoksista eikä velvollinen tai vastuussa korvaamaan niiden korjaamisista aiheutuneita kuluja. Takuukorjauksella tarkoitetaan maksutonta pientä ns. "touch up" korjaamista, eli nopeaa viimeistelyä, jolla pigmentointi saadaan vastaamaan taas alkuperäistä.